Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. svibnja 2024.

“Majkama s ljubavlju” – u Kazalištu Virovitica upriličena priredba povodom Majčinog dana

Povodom obilježavanja Majčinog dana u kazalištu Virovitica upriličena je 27. po redu priredba “Majkama s ljubavlju”, u organizaciji Društva “Naša djeca” Virovitica. Koliko im znače njihove majke, mališani su pokazali pjesmom, plesom i recitacijama.

“Program je zaista šarolik, ali najintimnije su svakako recitacije u kojima djeca onako iskreno, iz srca, žele svojim majkama reći hvala za sve što čine. Djeca su naše najljepše cvijeće koje je raslo pod srcima svojih majki. Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali na još jednu tradicionalnu priredbu, kao i svim mentorima, učiteljicama i voditeljicama” – istaknula je tajnica Društva “Naša djeca” Virovitica, Snježana Hađija.

Priredbu su svojim nastupima upotpunila djeca iz Glazbene igraonice OGŠ Jan Vlašimsky, Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, OŠ Ivane Brlić Mažuranić, OŠ Vladimir Nazor, PŠ Lukač, virovitičke mažoretkinje i plesne skupine KUC-a.

Jedna od mnogih koja je svoju majku danas učinila ponosnom je i djevojčica Lara, učenica 2. razreda OŠ Ivane Brlić Mažuranić.

“Ovaj dan svojoj mami čestitam tako da ju izgrlim i kupim neku sitnicu, a svake godine imamo i priredbe kako bi im pokazali koliko nam znače. Mama je uvijek tu da me čuva i voli – zato zaslužuje najljepši Majčin dan do sada!” – rekla je Lara.

Vjerujemo da je Larinoj majci ovakva čestitka izmamila osmijeh na lice, a svim ostalim majkama želimo sretan Majčin dan! Više fotografija pogledajte OVDJE. (www.icv.hr, dj, Foto: D. Jagarinec)

Share Button