Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. ožujka 2012.

Željka Grahovac izabrana za predsjednicu Upravnog vijeća Zaklade Grada Virovitice, njezina zamjenica bit će Marija Bajan Prokl

Na svojoj prvoj sjednici koju je otvorila upraviteljica Mirjana Vodopić članice upravnog vijeća Zaklade Grada Virovitice za predsjednicu su izabrale Željku Grahovac, zamjenicu gradonačelnika. Za zamjenicu predsjednice izabrana je Marija Bajan Prokl.

Upravno vijeće donijelo je poslovnik o radu upravnog vijeća, a u nastavku je raspravilo i način kako što više pravnih osoba i građana uključiti u rad zaklade kao podupiratelje. Da bi se stekao status članova podupiratelja pravne osobe trebaju godišnje donirati zakladi najmanje 1.000 kuna, a fizičke osobe najmanje 100 kuna. Članice upravnog vijeća dogovorile su se da će osobno podupirati rad zaklade sa 50 kuna mjesečno, to jest 600 kuna godišnje. Trenutno je izradi internetska stranica zaklade na kojoj će se moći pratiti sve aktivnosti zaklade, kao i sve odluke o pomoćima koje će donositi upravno vijeće, jer se transparentnošću želi osigurati povjerenje u rad zaklade. (www.virovitica.hr)

 

Share Button