Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

27. svibnja 2024.

Virovitičko-podravska županija uz sve općine i gradove s našeg područja, ove će godine financirati nabavku pomoćnih nastavnih materijala za osnovnoškolce od 1. do 4. razreda

Virovitičko-podravska županija će i ove godine, uz sve općine i gradovi s našeg područja, financirati nabavku pomoćnih nastavnih materijala za sve učenike osnovnih škola od 1. do 4. razreda.

  • I do sada se mjera u kojoj smo financirali radne radne materijale, pokazala kao pun pogodak. Tako ćemo i ove godine, sinergijom Virovitičko-podravske županije, te gradova i općina, financirati pomoćne nastavne materijale za učenike od prvog do četvrtog razreda. Virovitičko-podravska županija će izdvojiti 50, a ostalih 50 posto, pojedini grad ili općina. To se do sada pokazalo kao konkretna financijska pomoć, tako pomažemo roditeljima naše djece, jer će sredstva koja su prije izdvajali za udžbenike, moći iskoristiti za neku drugu namjenu – podcrtao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)
Share Button