Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

03. lipnja 2024.

Zaposlenici Poduzetničkog inkubatora VPŽ u suradnji s LAG-om Papuk u Crncu održali radionicu za potencijalne korisnike intervencije 73.12. – Potpora malim poljoprivrednicima

Održana još jedna u nizu radionica Poduzetničkog inkubatora u suradnju s LAG-om Papuk na temu “73.12. – Potpora malim poljoprivrednicima. Radionica je održana u prostorijama općine Crnac. Svrha radionice je bila upoznati potencijalne prijavitelje s Programom potpore malim poljoprivrednicima te im pružiti potrebne informacije i smjernice za pravovremenu i uspješnu pripremu prijava.

Na radionici su prezentirani detalji, uvjeti i kriteriji za dobivanje potpore, postupak prijave, potrebna dokumentaciji te ostali relevantni aspekti Programa. Dodatno, sudionici su postavljali pitanja te na licu mjesta dobivali odgovore za pojedinačne slučajeve. Radionicu su održali direktorica Neda Martić, zamjenik direktorice Branimir Sladojević i stručni suradnik za poljoprivredu Filip Kujavić.

Za sve dodatne informacije i upite vezane za prijavu, zainteresirani prijavitelji mogu se obratiti Poduzetničkom inkubatoru VPŽ na kontakt broj: +385 99 368 0827 ili putem e-maila: info@inkubatorivpz.hr. (inkubatorivpz.hr)

Share Button