Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

04. lipnja 2024.

Gradonacelnik.hr: Kreće 4. izbor Najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj, prijave su otvorene do 10. lipnja

Portal gradonacelnik.hr, pokrenuo je 4. izbor za Najljepši i najbolji vrtić u Hrvatskoj, kojim se na jednom mjestu okupljaju najljepše hrvatske vrtićke priče tako promovira ulaganje u podizanje standarda za naše najmlađe. Ove godine izbor se provodi u suradnji i pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za odgoj i obrazovanje, čiji će predstavnici, uz predstavnika gradonačelnik.hr-a, na temelju stručno razrađenih kriterija izabrati najbolje vrtiće u Hrvatskoj, dok će o tome koji su najljepši, kao i uvijek odlučiti glasovi građana.

Kao i prošle godine, najljepši vrtići biraju se u četiri kategorije – mali (do 10.000 stanovnika), srednji (od 10.001 do 35.000 stanovnika) i veliki gradovi (gradovi sjedišta županija i oni s preko 35.000 stanovnika) te općine, dok ćemo najbolje proglasiti u dvije kategorije – gradovi i općine.

Izbor za Najljepši vrtić i ove ćemo godine provesti na našoj Facebook stranici od 12. do 19. lipnja. Izbor počinje 12. lipnja kada ćemo objaviti slike svih prijavljenih vrtića i to redoslijedom kako su pristizale prijave. Glasati se može i za više prijavljenih vrtića, a kako bismo spriječili mogućnosti dvostrukog glasanja, brojat ćemo samo glasove/lajkove koje su vrtići dobili na našoj stranici, ne i one pod dijeljenim/sheranim objavama. No, kako bi privukli što više glasača, sugeriramo vrtićima i gradovima da pozovu svoje fanove i upute ih da isključivo na našoj FB stranici glasaju za njih.

Pobijedit će vrtić koji 19. lipnja u podne, kada zatvaramo glasovanje, bude imao najveći broj glasova/lajkova na našoj FB stranici. Pobjednike izbora proglasit ćemo u kategoriji općinskih vrtića te vrtića iz malih, srednjih i velikih gradova. Više možete vidjeti OVDJE (gradonacelnik.hr)

Share Button