Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. travnja 2012.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta : Natječaj za sufinanciranje sportskih programa “Obuka neplivača u školama” u 2012. godini

Na temelju sredstava planiranih u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2012. godinu, a sukladno odredbama Kodeksa pozitivne prakse, standarda i mjerila za ostvarivanje financijske potpore programima i projektima udruga, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta raspisalo je Natječaj za sufinanciranje sportskih programa “Obuka neplivača u školama” u 2012. godini. Naime, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske, sufinancirat će sportske programe „Obuka neplivača u školama“ u 2012. godini. Sredstva su osigurana u Državnome proračunu Republike Hrvatske za 2012. godinu u iznosu od 1.000.000,00 kuna. Natječaj je u funkciji smanjenja broja neplivača u populaciji djece i mladih. Na Natječaj se mogu prijaviti pravne osobe u sustavu sporta sa statusom udruge registrirane za obavljanje sportske djelatnosti obuke neplivača namijenjene djeci i mladima.

Obrazac za prijavu sportskog programa kao i detaljne informacije u vezi navedenog Natječaja nalaze se na službenoj Internet stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta www.mzos.hr.

 

Share Button