Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. travnja 2012.

Objavljen Javni poziva za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom na koji se mogu javiti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave

Ministarstvo branitelja objavilo je Javni poziva za sufinanciranje projekata rješavanja pristupačnosti objektima osoba s invaliditetom, sredstvima Državnog proračuna Republike Hrvatske u 2012. godini na području RH.

Građevine, njezin dio ili oprema na području Republike Hrvatske čija će prilagodba ili uređenje biti sufinancirano sredstvima Državnog proračuna u 2012. godini jesu:

– građevine javne i poslovne namjene;

– njezin dio ili oprema: rampa, stubište, dizalo, vertikalno podizna platforma, koso podizna sklopiva platforma, ulazni prostor, WC, kupaonica, učionica, ulaz u vodu na plaži i na bazenu, orijentacijski plan za kretanje u građevini, stajalište i peron, parkirališno mjesto.

Sufinanciranje će se temeljiti na raspoloživim sredstvima osiguranim u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2012. godinu.

Zahtjev za sufinanciranje prilagodbe građevine po ovom javnom pozivu mogu podnijeti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje ispunjavaju slijedeće uvjete:

– djeluju na području Republike Hrvatske

– provode djelatnosti usmjerene potrebama zajednice.

Sve dodatne informacije, kao i obrazac zahtjeva za sufinanciranje prilagodbe mogu se dobiti u Ministarstvu branitelja i na internetskoj stranici Ministarstva www.branitelji.hr, dok se cjelokupan tekst navedenog Javnog poziva može pronaći i na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr u rubrici „Natječaji ministarstva“.

 

Share Button