Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

27. kolovoza 2024.

Javna vatrogasna postrojba grada Virovitice ustupila suhopoljskim vatrogascima alat za intervencije na prometnim nesrećama

Javna vatrogasna postrojba grada Virovitice ustupila je Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Suhopolje, na korištenje Holmatro hidraulični alat i Bauer kompresor, a sve u svrhu podizanja intervencijske spremnosti u intervencijama na prometnim nesrećama na području magistralnog dijela državne ceste D-2 između Virovitice i Suhopolja.

  • Riječ je o opremi koja je neophodna za većinu tehničkih vatrogasnih intervencija jer su uglavnom u pitanju situacije u kojima su važne sekunde, a uz pomoć te opreme će se smanjiti vrijeme djelovanja i tako će biti spašeni neprocjenjivi ljudski životi. Ipak, nadamo se da će spomenuta oprema biti što manje u uporabi – istaknuo je zamjenik zapovjednika JVP Virovitica Boris Tomšić.

Zapovjednik DVD-a Suhopolje Igor Gotal zahvalio se na ostvarenoj dobroj suradnji i pomoći te naglasio kako je ovom opremom podignuta razina intervencijske spremnosti, a samim time i sigurnost građana.

Ovoj primopredaji nazočili su: zapovjednik DVD-a Suhopolje Igor Gotal, vatrogasac DVD-a Suhopolje Mirko Solar, vatrogasac-vozač JVP Virovitica Renato Galović i zamjenik zapovjednika JVP Virovitica Boris Tomšić. (www.icv.hr, Fotografija: Mario Šolc)

Share Button