Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

30. kolovoza 2024.

Godišnje nagrade VPŽ: Njihovi vjerni partneri s kojima surađuju su – Mercedes Benz, VW, Tesla, Jaguar, Ford i Audi, upoznajte tvrtku IIC Intelligent Industrial Concepts iz Slatine

Iako postoje tek sedam godina, ova tvrtka iz Slatine, orijentirana prema metalnoj industriji, pronalazi tehnološka rješenja za automatizaciju te proizvodnju transportnih sustava i logističke opreme koja se koristi u mnogim industrijama, ali poglavito u svjetskoj auto industriji. Njihovi vjerni partneri s kojima surađuju su – Mercedes Benz, VW, Tesla, Jaguar, Ford i Audi.

Njihova uloga je proizvodnja i montaža transportne opreme i ostalih elemenata za proizvodne pogodne prema zahtjevima naručitelja iz auto industrije. Oni su tvrtka koji su orijentirani na inozemno tržište. Na području Virovitičko-podravske županije su među najuspješnijim gospodarstvenicima u kategoriji malih trgovačkih društava. Dobitnici su Zlatne kune Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Virovitica za 2023. godinu. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Share Button