Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. travnja 2012.

Objavljen poziv za prijavu jednokratnih potpora udruga koje djeluju na području zdravstva, prioritetna područja su suzbijanja ovisnosti i područje psihosocijalne podrške

Ministarstvo zdravlja objavilo je Poziv za prijavu jednokratnih potpora udrugama koje djeluju na području zdravstva u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću i sredstava Državnog proračuna u 2012. godini. Predmet ovoga područja Poziva je dodjela jednokratnih financijskih potpora udrugama koje djeluju u području zdravstva iz dijela prihoda od igara na sreću za 2012. godinu koji se u Državnom proračunu Republike Hrvatske nalaze na pozicijama Ministarstva zdravlja. Prioritetna područja koja će se financirati su: područje suzbijanja ovisnosti i područje psihosocijalne podrške.

Financijske potpore koje će biti dodijeljene u sklopu ovoga Poziva iznosit će od 10.000,00 d0 50.000,00 kuna. Upute za prijavu jednokratnih potpora objavljene su na internetskim stranicama Ministarstva zdravlja www.miz.hr i www.zdravlje.hr. Rok za podnošenje prijava po ovom Pozivu je sljedeći: za jednokratnu financijsku potporu, Poziv je otvoren u prvom roku od do 7. svibnja 2012. godine, te u drugom roku za razdoblje od 1. rujna do 1. listopada 2012. godine. Cjelokupan tekst natječaja može se pronaći na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici „Natječaji ministarstva“.

 

Share Button