Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

24. travnja 2012.

Ministarstvo turizma objavilo natječaj za manifestacije u funkciji turizma za 2012. godinu na koji se mogu javiti i jedinice lokalne i područne samouprave, turističke zajednice, udruge,…

Ministarstvo turizma, Uprava za sustav turističkih zajednica i upravljanje turističkom destinacijom, objavilo je Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa dodjele bespovratnih sredstava manifestacijama u funkciji turizma u 2012. godini.

Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva za sufinanciranje manifestacija, kulturno turističkih, tradicijskih i sportskih manifestacija, festivala i ostalih promotivnih aktivnosti (izrada promidžbenih materijala, izrada web stranica, internetsko oglašavanje, izdavanje turističkih publikacija, izrada radio i televizijskih uradaka…).

Za dodjelu bespovratnih sredstava kandidirati se mogu organizatori manifestacija- fizičke i pravne osobe, nositelji aktivnosti ( jedinice lokalne samouprave, jedinice područne (regionalne) samouprave, turističke zajednice, udruge, trgovačka društva, obrtnici i javne ustanove). Subjekti koji nisu izvršili ugovorne obveze prema Ministarstvu iz prethodnih godina, ne mogu se kandidirati u tekućoj godini.

Cjeloviti tekst Programa s kriterijima odobravanja sredstava i drugim uvjetima provedbe Programa te obrazac Zahtjeva – MF/12 sastavni su dio ovog Javnog poziva koji se nalaze na Internet stranici Ministarstva turizma www.mint.hr

Prijave se dostavljaju na adresu: Ministarstvo turizma, 10 000 Zagreb, Prisavlje 14, s naznakom: „Prijava na javni poziv- MANIFESTACIJE- ne otvaraj“. Javni poziv otvoren je 20 dana od dana objave u Narodnim novinama. Inače, cjelokupan tekst navedenog javnog poziva može se pronaći na službenoj Internet stranici Virovitičko-podravske županije www.vpz.hr u rubrici „Natječaji ministarstva“.

 

Share Button