Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. svibnja 2012.

Učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica sudjelovali na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava na kojem su osvojili tri srebra i dvije brončane medalje

Učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, sudjelovali su na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava koje se održalo u Poreču. Natjecali su se u atletici, a održalo se još i natjecanje iz plivanja. Pritom su osvojili ukupno pet medalja- tri srebrne i dvije brončane. Na Prvenstvu Hrvatske su nastupili:

Željka Damjanović – 2. mjesto u trčanju na 60m i bacanju loptice u dalj; Davor Marincel – 2. mjesto u trčanju na 60m i treće mjesto u skoku u dalj s mjesta; Srećko Rimac – 3. mjesto u skoku u dalj s mjesta; Mihael Janček – 5. mjesto u trčanju na 400m, spomen- medalja u skoku u dalj sa zaletom; Antonijo Janček – spomen-medalje za sudjelovanje u disciplinama trčanje 100m i skok u dalj sa zaletom. Učiteljice-voditeljice bile su ravnateljica Marija Navarra i učiteljica TZK Marijana Strija.

Na ovom je natjecanju bilo je oko dvije stotine sudionika, učenika i njihovih voditelja iz dvadeset i devet škola i centara za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju iz cijele Hrvatske. Također, za sve je sudionike bilo organizirano razgledanje grada, a učenici su obišli i novu sportsku dvoranu Žatika i prisustvovali muškoj rukometnoj utakmici između Zagreb CO i Moslavine. (www.virovitica.hr)

 

Share Button