Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. lipnja 2012.

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije održan sastanak mladih nezaposlenih osoba i poslodavaca u sklopu projekta Take your chance

U Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije, mlade nezaposlene osobe koje su sudjelovale u projektu „Take your chance” predstavile su se poslodavcima. Ukupno je bilo prisutno 40 mladih nezaposlenih osoba i 15 poslodavaca koji imaju u planu zapošljavati mlade osobe.

U sklopu predstavljanja mladih nezaposlenih i poslodavaca, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Virovitica predstavila je i mjere sufinanciranja mladih nezaposlenih osoba iz Nacionalnog programa poticanja zapošljavanja (NPPZ), s naglaskom na mjeru Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa koja se odnosi na mlade nezaposlene osobe.

Projekt „Take your chance” financiran je u sklopu IV. komponente Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA) a provodi ga HZZ Područna služba Virovitica u suradnji s partnerima VIDRA-om agencijom za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Razvojnom agencijom Sjever – DAN d.o.o. te suradnikom na projektu Gradom Virovitica. Vrijednost projekta je 97.644,42 eura od čega Europska unija sufinancira 82.997,76 eura. Trajanje projekta je od srpnja 2011. do srpnja 2012. Sve informacije vezane uz projekt mogu se saznati na Internet stranici projekta – www.tyc.com.hr.

 

Share Button