Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

02. srpnja 2012.

U organizaciji KK Virovitica1234 Park&Shop, ŽKK Virovitica uz pomoć Grada Virovitice, Virovitičko-podravske županije, poduzeća Degal-tehnika i podršku HKS održan Ljetni košarkaški kamp

U Virovitici je od održan Ljetni košarkaški kamp Virovitica 2012. Održao se u organizaciji KK Virovitica1234 Park&Shop i ŽKK Virovitica uz pomoć Grada Virovitice, Virovitičko-podravske županije, poduzeća Degal-tehnika i podršku Hrvatskog košarkaškog saveza.

Kamp je, pod voditeljstvom trenera Ivana Matančića okupio 40-tak dječaka i djevojčica s područja Virovitice od 9-14 godina starosti. S djecom su dva puta dnevno radili treneri: Robert Fritz, Branko Ferenčević, Nenad Vajagić i Marin Ferenčević. Između treninga djeca su imala organiziran ručak i kupanje na Gradskom bazenu.

Osim kvalitetnih treninga kamp je ugostio Hrvoja Kovačevića košarkaša Cibone, aktualnih prvaka Hrvatske, koji se družio s djecom, davao im korisne košarkaške savjete i dijelio autograme. Drugi gost je bio stručni tajnik HKS-a Boris Jakimenko koji se obratio kamperima, donio im prigodne poklone, a s čelnicima klubova, lokalne samouprave i saveza dogovorio daljnju suradnju.

Zadnji dan su djeca prezentirala presjek naučenih vještina i znanja brojnim okupljenim roditeljima, natjecala se u igri „tri na tri“, izvođenju košarkaških vještina na poligonu i preciznosti pogađanja u koš. Svim kamperima su uručena priznanja o sudjelovanju, a pobjednicima natjecanja prigodne nagrade. Kao najnadareniji u svojim grupama su proglašeni: Mislav Korotaj, Domagoj Kirin, Domagoj Vuković i Antonela Denić. (rf)

Share Button