Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

22. srpnja 2012.

Video prilog – emisija o Orahovici emitirana na NOVA TV u četvrtak 19. srpnja u emisiji IN Magazin

NOVA TV je početkom srpnja u suradnji sa Turističkom zajednicom Virovitičko-podravske županije snimila prilog o Orahovici za serijal „Hrvatska – Tako lijepa, tako naša“. Ekipa NOVA TV tada je obišla sve turističke, povijesne i kulturne znamenitosti, a Udruga kuhara grada Orahovice pripremila je pravu slavonsku tradicionalnu trpezu na orahovačkom Jezeru, odnosno izletištu ”Orah”. Prilog koji sadrži kratku povijest Orahovice i Orahovačkog jezera, priču o Ružica-gradu, legendu o kneginji Ružici, lokomotivi Ćiro… emitiran je u emisiji IN magazin 19. srpnja.

Podsjetimo, gradonačelnik Orahovice Josip Nemec također je sudjelovao u snimanju materijala za emisiju te nakon što su kamere bile ugašene rekao:

-I ovo snimanje je dokaz da smo traženi, atraktivni i zanimljivi. Orahovica je sama sebi reklama, tko kod nas dođe zasigurno su uvijek vraća. Iako nismo pokazali baš sve što imamo i nudimo, onu glavninu jesmo i možemo biti ponosni na grad u kojem živimo što su dokazale i riječi novinarke i snimatelja, a vjerujem da će to potvrditi i svi koji budu gledali ovaj prilog.

Prilog možete pogledati na poveznici „Video link“.

 

Share Button