Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. kolovoza 2012.

Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Suhopolje na kojoj su podijeljena javna općinska priznanja

Na sinoć održanoj svečanoj sjednici Vijeća Općine Suhopolje, uz nazočnost saborskog zastupnika Josipa Đakića, virovitičko-podravskog župana Tomislava Tolušića, vukovarsko-srijemskog župana Bože Galića, načelnice Zlate Šljivac, predsjednika Općinskog vijeća Marijana Brleka, između ostalog, uručena su javna općinska priznanja.

Između ostalih, župan Tomislav Tolušić čestitao je svim stanovnicima općine Suhopolje njihov dan, Dan Općine Suhopolje i blagdan Velike Gospe. Naglasio je kako su općina Suhopolje i Virovitičko- podravska županija do sada imali izvrsnu suradnju te se nada kako će se i u budućim projektima ta suradnja održati i poboljšati. Otkrio je i kako je Virovitičko-podravska županija postala vlasnikom suhopoljskog dvorca, koji kroz projekte planira obnoviti i od njega napraviti jedan reprezentativan objekt koji će zapošljavati velik broj suhopoljčana i doprinjeti razvoju općine Suhopolje, ali i županije.

Zlatnu plaketu “Grb Općine Suhopolje” dobili su Pavao Šašlin za pomoć u razvoju općine Suhopolje, Ivan Čorko za dugogodišnji rad i unapređenje lovstva, Dražen Čimin za uspješan rad u Mjesnom odboru i DVD-u Borova, te Željko Mikulčić za doprinos i zalaganje u poljoprivredi i Općini Suhopolje. Srebrne plakete “Grb Općine Suhopolje” dobili su Stevo Dukarić za dugogodišnji rad i unapređenje lovstva, Stjepan Đurinić za doprinos u radu i razvoju vatrogastva, te Anto Škraba za doprinos u izgradnji i uređenju područnih škola. Zahvalnice su dobili Vlado Žunić, Stjepan Cvetko, Mato Slabinac i Mato Josipović. U ime nagrađenih, zahvalio se ravnatelj Osnovne škole Suhopolje, Anto Škraba. Prije svečane sjednice u spomen na poginule hrvatske branitelje položeni su vijenci i zapaljene svijeće. (www.icv.hr, www.vpz.hr)

Share Button