Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

01. rujna 2012.

Zvonko Kožnjak predsjednik milanovačkog Kluba veterana Domovinskog rata

U mjesnom domu u Milanovcu održana je osnivačka Skupština Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske – Klub „Sokol“ Milanovac. Na Skupštini je bilo prisutno 28 članova Kluba koji su jednoglasno za predsjednika izabrali Zvonka Kožnjaka.

Za članove Središnjeg odbora izabrani su Slavko Francetić, Darko Lančćak, Zlatko Lanščak, Robert Petrović, Ivica Kajić i Zlatko Đuračić. U Nadzorni odbor izabrani su Darko Kurjančić, Drago Vrbančić i Srećko Prodanović, a u Sud časti Zlatko Lanšćak, Vlado Česnik i Ivan Virag.

Prije održavanja Skupštine predsjednik UDVDR RH i ratni zapovjednik 127. virovitičke brigade general pukovnik u miru Đuro Dečak, uoči nove školske godine, uručio je školske torbe djeci hrvatskih branitelja, iz mnogobrojnih obitelji i slabijeg imovinskog stanja. Školske torbe donirane su u suradnji sa Caritasom Zagrebačke nadbiskupije te pročelnicom Odjela za humanitarnu djelatnost Dubravke Kutleša Herljević.

Osnivanju Kluba između ostalih nazočili su i zamjenica gradonačelnika Grada Virovitice Željka Grahovac te brojni predsjednici braniteljskih udruga. (virovitica.hr)

Share Button