Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. rujna 2012.

U Zdencima se 22. rujna povodom Dana Općine održavaju igre hrvatskih branitelja

Općina Zdenci, Zajednica udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i Udruga HVIDR-a Orahovica organiziraju „IGRE HRVATSKIH BRANITELJA“ u povodu obilježavanja Dana Općine Zdenci koje će se odigrati dana 22. rujna 2011. godine (subota) u mjestu Zdenci u vremenu od 13,00 do 18,30 sati. Natjecat će se momčadi: Udruga HVIDR-a Slatina, Orahovica, Virovitica i momčad hrvatskih branitelja Općine Zdenci u športskim disciplinama: elektronski pikado, viseća kuglana, stolni tenis, ribolov, streljaštvo (zračna puška), boćanje i šah.

Prije početka igara predstavnici ZU HVIDR-a VPŽ i Općine Zdenci položili su aranžman i zapaliti svijeće kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima Općine Zdenci.

Po završetku igara organizirana je večera za sve sudionike i goste u prostoru Društvenog doma u Zdencima. Ovo natjecanje je i izlučno za članove Udruga HVIDR-a iz naše Županije za sudjelovanje na 18. Svehrvatskom športskom natjecanju invalida Domovinskog rata (18. ŠNIDOR) koje će se ove godine održati dana 11. listopada (četvrtak) u Virovitici.

Share Button