Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. listopada 2012.

Općina Zdenci donijela odluku o stipendiranju studenata

Općina Zdenci donijela je odluku o dodjeli bespovratnih potpora studentima s područja Općine Zdenci. Pravo na bespovratnu potporu ostvaruju studenti koji ispunjavaju slijedeće kriterije:

– da su državljani Republike Hrvatske sa prebivalištem na području općine Zdenci;

– da imaju status redovnog studenta, da svaku akademsku godinu upisuju i završavaju redovito, u roku. Bespovratna potpora dodjeljuje se samo jednom za svaku akademsku godinu;

– da ukupni prihod (prihod s osnova radnog odnosa, prihod od mirovine, katastarski kao i drugi prihodi) po članu domaćinstva ne prelazi 1.500,00 kn mjesečno.

Potpore se neće isplaćivati studentima ako obitelj studenta ima nepodmirenih obveza prema Općini Zdenci po bilo kojem osnovu. Bespovratna potpore studentima za akademsku godinu isplaćivat će se u iznosu od 300,00 kuna mjesečno. Broj potpora nije ograničen. Bespovratne potpore studentima počet će se isplaćivati od početka akademske godine pa nadalje i to svim podnositeljima zahtjeva koji dostave traženu dokumentaciju do 01. studenog 2011. godine. Ostalim podnositeljima zahtjeva, bespovratne potpore isplaćivat će se od mjeseca kada dostave traženu dokumentaciju. Sve dodatne informacije mogu se naći na Internet stranici Općine Zdenci: www.opcina-zdenci.hr. (www.icv.hr)

Share Button