Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

28. listopada 2012.

III. HNL sjever: Croatia – Virovitica 2:1, Presečan i Paradinović za domaće, Tadić za goste

Zanimljiv dvoboj viđen je u Grabrovnici gdje je Croatia sa 2:1 svladala Viroviticu. Domaći su poveli u 6. minuti. Strijelac je bio Ivan Presečan koji je sa 16 metara pucao snažno, a lopta je po skliskom travnjaku odsjela u desnom kutu mreže. Pred kraj prvog dijela, nakon što je vratar Zdelar odbio loptu, Kristijan Tadić je smireno poentirao za izjednačenje. U toj 45. minuti je Virovitica imala i najbolju prigodu za vodstvo, no udarac Mikulića je s gol crte izbio Milaković. U nastavku, bolja je bila Virovitica koja je nizala prigode (Škaro, Tadić, Mikulić). Jednu su imali i domaćini (Starčević glavom), a kada se činilo da će na kraju završiti neodlučeno, Paradinović je kroz šumu nogu zabio za pobjedu Croatije. Nakon ovog kola, Croatia je 8., a Virovitica 9., oboje sa 16 osvojenih bodova. U idućem kolu, Virovitica dočekuje Slatinu, dok će Croatia u Grabrovnici igrati s Poletom.

Danijel Ciglar sa dva gola srušio Bjelovara

Nogometaši Slatine slavili su u dvoboju 11. kola III. HNL sjever. Oni su sa, uz dva gola Danijela Ciglara sa 2:1 pobijedili domaći Bjelovar te trenutno imaju 22 osvojena boda. U idućem kolu Slatina će gostovat kod Virovitice. U ostalim utakmicama 11. kola postignuti su sljedeći rezultati: Polet – Mladost (Ž) 3:1, Koprivnica – Čakovec 7:1, Mladost (P) – Graničar 5:1, Podravac – Podravina 2:3, Križevci – Nedelišće 0:2, Međimurje – Ivančica 4:1. I nakon ovog kola Slatina zauzima 4. mjesto.

Parovi 12. kola: Virovitica – Slatina (subota 3. studenog, 14,00 sati), Ivančica – Bjelovar, Nedelišće – Međimurje, Podravina – Križevci, Graničar – Podravac, Čakovec – Mladost (P), Mladost (Ž) – Koprivnica, Croatia – Polet (nedjelja 4. studenog, 14,00 sati)

(www.icv.hr)

Share Button