Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. studenoga 2012.

Započeti radovi na postavljanju info kioska u Slatini

Podsjetimo, LAG Marinians, nominirao je u svibnju građansku inicijativu pod nazivom “Informacijama do konkurentnosti” na natječaj “Naš doprinos zajednici” koji je objavila Zaklada Slagalica iz Osijeka. Info kiosk osigurat će građanima i posjetiteljima pristup internetu i novoizrađenom web portalu koji sadrži informacije iz svih sektora sa područja Grada Slatine i susjednih općina. Info kiosk zamišljen je i kao jedna turistička online točka koja bi ujedno pridonijela promociji ovog područja. Inicijativu provodi LAG Marinianis u suradnji s gradom Slatinom, udrugom DISK, školama sa područja Slatine te građanima volonterima. Obrtničko-limarske radove kućišta info kioska odradilo je lokalno poduzeće Unimont d.o.o., dok građevinske radove izvodi Građenje Marković d.o.o .

Od strane Zaklade dodjeljena je financijska potpora u iznosu od 12.200 kn, dok je ostatak sredstava osigurao grad Slatina. Vrijednost svih aktivnosti i napora koji su uloženi u provedbi cjelokupne inicijative procjenjuje se na iznos veći od 30.000,00 kn.

Na kraju možemo reći da će provedbom ove inicijative, postavljeni info-kiosk u gradu Slatini biti dostupan svim građanima i posjetiteljima od 0-24 sata gdje bi svaka tražena informacija bila na dohvat ruci… Otvorenje Info kioska se očekuje do kraja ovog mjeseca.(slatina.hr)

Share Button