Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. kolovoza 2013.

One stop shop for EU funds

Predstavljamo Vam web stranicu “One stop shop for EU funds” koja se nalazi na domeni europski-fondovi.eu. Stranica je koncipirana na način da je pored svakodnevnih najrelevantnijih vijesti dostupna baza svih otvorenih i najavljenih natječaja, lista postojećih seminara i edukacija, kao i sektorski pregled instrumenata Europske unije, a sve s ciljem da korisnicima olakša snalaženje u velikoj količini informacija koje će na ovom webu biti dostupne na jednom mjestu.

Stranica http://www.europski-fondovi.eu/ daje uvid u sljedeće informacije:

Natječaji – baza natječaja s tražilicom za jednostavno i brzo pronalaženje odgovarajućeg natječaja.

Programi – aktualni i budući programi, kratko opisani (moguće je preuzimanje ,,sažetka” koji sadrži više informacija) te pregled vijesti, natječaja, edukacija, odgovornih tijela i dokumenata.

  • Edukacije – sve relevantne edukacije na jednom mjestu podijeljene prema tipu: seminari, radionice, programi osposobljavanja, konferencije, info dani i tečajevi.
  • Sektori – pregled natječaja, odgovornih tijela i kontakata, dokumenata, vijesti, zakona, edukacija i primjera dobre prakse prema gospodarskim sektorima.
  • Dokumenti – europski, nacionalni, sektorski, strateški, radni planovi, publikacije razne tematike…
  • Linkovi – vezani za europske fondove, od odgovornih tijela i kontakata do stranica na kojima se objavljuju natječaji.
  • Zakoni – svi relevantni zakoni raspodijeljeni prema sektorima.
  • Odgovorna tijela – odgovorna tijela i kontakt točke prema programima i sektorima.
  • Forum – interaktivni dio stranice namijenjen za komunikaciju.

Konceptom One stop shop for EU funds želi se stručno, transparentno, pravovremeno i objektivno informirati postojeće i buduće korisnike o mogućnostima i prilikama koje pruža Europska unija, pogotovo kroz fondove koji su nam trenutno dostupni ili će nam tek biti dostupni, a u kojima su alocirana sredstva za ulaganje u pojedine grane gospodarstva, sektore, projekte. (ravidra.hr)

Share Button