Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. listopada 2013.

Obavijest kandidatima prijavljenim na javni poziv za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Virovitičko-podravskoj županiji

U ponedjeljak, 21. listopada 2013. godine u Vijećnici Županijske skupštine, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica s početkom u 8,00 sati

održat će se testiranje za kandidate prijavljene na Javni poziv za dostavu prijava za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša i Upravnom odjelu za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu Virovitičko-podravske županije.

Nakon održanog pisanog dijela testiranja s kandidatima koji su riješili pisani test s najmanje 50 % točnih odgovora održat će se i intervju s početkom u 10,30 sati.

Područje iz kojeg će biti pitanja na pisanom dijelu testiranja su:

Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo, komunalne poslove i zaštitu okoliša

– za kandidate sa srednjom i višom stručnom spremom – Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (“Narodne novine” broj 86/12) i Uredba o uredskom poslovanju (“Narodne novine” broj 7/09)

– za kandidate s visokom stručnom spremom – Zakon o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama (“Narodne novine” broj 86/12), Uredba o uredskom poslovanju (“Narodne novine” broj 7/09), Zakon o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (“Narodne novine” broj 86/08, 61/11)

Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu

-Zakon o poljoprivredi (“Narodne novine” broj 149/09, 120/12) i Uredba o uredskom poslovanju (“Narodne novine” broj 7/09)

Za dodatne informacije prijavljeni kandidati mogu se javiti na broj tel. 033/638-110.

NAPOMENA: kandidati koji ispunjavaju uvjete za testiranje o istom su obaviješteni putem elektronske pošte ili telefona

 

 

 

Share Button