Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. prosinca 2006.

Općini Čačinci predan Prostorni plan

Župan Virovitičko – podravske županije, Zvonimir Šimić, uz nazočnost Jasne Baranjec Keserice, iz Zavoda za prostorno uređenje, danas je načelniku općine Čačinci Mirku Mališu, predao Prostorni plan općine Čačinci, jedan od ključnih dokumenata za daljnji razvoj navedene općine. O Prostornom planu govorila je Jasna Baranjec Keserica koja je kazala:

– S ponosom predajemo prostorni plan uređenja općine Čačinci. To je bio jedan opsežan posao. Ispunjena je zakonska obveza. Općina Čačinci je bila među prvima koja je krenula s Prostornim planom, koji je temeljni dokument za sve zahvate u prostoru. Temeljem njega će se moći izdavati građevinske dozvole.
Potom se obratio župan Zvonimir Šimić koji je kazao.
– Posebno mi čini zadovoljstvo zahvaljujući zalaganjem djelatnica Zavoda za prostorno uređenje VPŽ i ljudi iz Općine Čačinci. Uručujemo planove koji su gotovi koji su usuglašeni na svim razinama. Ovi Planovi za općinu Čačinci znače jako mnogo, to je budućnost. Virovitičko – podravska županija će svaki projekt koji bude na području općine Čačinci poduprijeti.
Na kraju je načelnik općine Čačinci Mirko Mališ zaključio.
– Zahvaljujem se zavodu za prostorno uređenje i Virovitičko – podravskoj županiji, svima koji su sudjelovali u ovom projektu.Mnogo truda je uložena u njega, on će nam mnogo značiti za daljnji napredak Općine Čačinci.

Share Button