Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

25. siječnja 2007.

Održana sjednica Poglavarstva Virovitičko – podravske županije

Uz predsjedanje župana Virovitičko – podravske županije, dr. Stjepana Feketića, održana je sjednica Poglavarstva, prva u novom sazivu, a kojoj su nazočili: dožupani Zvonimir Šimić i Zvonimir Koić, te: Ðurđa Aragović, Zdenko Blažičević, Tvrtko Kovačević, Stjepan Dujmić, Ðora Ðorđević, Nikica Krpan, Mato Bubaš, Staniša Žarković, Stanko Ivanec, te predsjednik Skupštine Virovitičko – podravske, Boris Hlavati.
Na sjednici je utvrđen konačan prijedlog izmjena i dopuna Prostornog plana Virovitičko – podravske županije. Istodobno je Osim toga osim toga, imenovan je predsjednik Povjerenstva za udruge Virovitičko – podravske županije. Umjesto Ðure Matovine, dužnost će ubuduće obnašati Zvonimir Šimić. Dosadašnjeg predsjednik Komisije za dodjelu stipendija, Ðuru Matovinu, zamijenio je Zvonimir Šimić. Tatjana Arnold Sabo, umjesto Lahorke Weiss, koja je podnijela ostavku iz osobnih razloga, imenovana je za predsjednicu povjerenstva za ravnopravnost spolova Virovitičko – podravske županije. Razriješeni su i imenovani predsjednika i jedan član Savjeta za sigurnost prometa Županije. Novi predsjednik je dr. Stjepan Feketić, a član Zvonimir Šimić.
Imenovan je i jedan predstavnik Virovitičko – podravske županije u Gospodarsko socijalno vijeće. Umjesto Ðure Matovine, imenovan je Zvonimir Šimić. Osim toga, usvojen je i Poziv za prijavu programa udruga za financijsku potporu iz proračuna Virovitičko – podravske županije. Inače, iz proračuna Virovitičko – podravske županije, za rad udruga predviđeno je 150.000,00 kuna.

Share Button