Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. veljače 2007.

Postavljena smeđa signalizacija u Virovitici, slijedi Pitomača

Projekt “smeđa turističke signalizacije” za grad Viroviticu je završen. Naime, u suradnji s Turističkom zajednicom Virovitičko – podravske županije, čiji je to projekt, postavljena su turistička obilježja za sva relevantna mjesta u gradu Virovitici koja pokazuju gdje se što nalazi. Danas je počelo postavljanje u Pitomači, gdje će “signalizacija” do sutra biti gotova. Na taj način se Virovitičko – podravska županija svrstala u red županija koja imaju “smeđu turističku signalizaciju”. Inače, naša Županija je među posljednjima koja ju uvodi, a projekt za postavljanje, počeo je 2006. godine.
– Nažalost zbog nerazumijevanja bivše garniture, smeđu signalizaciju nismo dobili prije 2006. godine. Do sada smo obavili tri faze signaliziranja, pa smo tako označili granice županije, postavili table dobrodošlice na ulaze u gradove i općine Virovitičko – podravske županije, a sada se postavlja i “smeđa turistička signalizacija” – kazao je zamjenik župana, zadužen za društvene djelatnosti, Zvonimir Šimić.
Nakon Pitomače, table “smeđe turističke signalizacije” početi će se postavljati u istočnom dijelu Virovitičko – podravske županije.

Share Button