Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. kolovoza 2015.

Natječaj za najuzorniju seosku ženu Virovitičko-podravske županije za 2015. godinu

Upravni odjel za gospodarstvo, razvoj i poljoprivredu, nositelj projekta Izbora najuzornije seoske žene Virovitičko-podravske županije objavljuje

Natječaj za najuzorniju seosku ženu Virovitičko-podravske županije za 2015. godinu

Najuzornija seoska žena Virovitičko-podravske županije treba biti stara između 25 i 65 godina, hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela. Ujedno treba biti poznati borac za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života, obitelji i zajednice te treba pomagati drugim ženama raznim savjetima i idejama, a da do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.

Budući da je naša županija pretežno poljoprivredni kraj uvjereni smo kako na području iste živi mnogo seoskih žena koje su predvodnice i uzori u svojoj sredini, kako kroz razvoj tako i kroz očuvanje tradicije i kulture svoje sredine.

Pozivamo sve uzorne žene s područja Virovitičko-podravske županije, ali i one koje prepoznaju osobu u svojoj sredini navedenih kvaliteta, da se/ju prijave na NATJEČAJ za NAJUZORNIJU SEOSKU ŽENU VIROVITIČKO-PODRAVSKE ŽUPANIJE za 2015. godinu.

Prve tri izabrane uzorne seoske žene na županijskom izboru, bit će ujedno i predstavnice Virovitičko-podravske županije na državnom Izboru za najuzorniju hrvatsku seosku ženu za 2015. godinu, koji će se ove godine održati 10. listopada u mjestu Đurići u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

 Natječaj možete preuzeti OVDJE

Share Button